Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Chili, vihreä, tuore 5.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 15g26kcal1.1g0.3g2.2g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana911g261kcal8g36g7g10g
Valittu annoskoko456g131kcal4g18g3.5g5g
Annoskoko puolitettuna228g65kcal2g9g1.8g2.5g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855