Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2238g537kcal26.9g76.1g4.5g47g
Porkkana, keskikokoinen 65g1305g366kcal7.8g77.7g2.6g32.6g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g56g459kcal0g0g55.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.7g7.9kcal0.4g1.5g0g0g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9100g2738kcal70.2g310.6g126g159.2g
Valittu annoskoko4550g1369kcal35.1g155.3g63g79.6g
Annoskoko puolitettuna2275g685kcal17.6g77.7g31.5g39.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886