Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1127g271kcal20.4g24.8g3.4g25.9g
Parsakaali brokkoli 1127g395kcal52.1g22g3.4g28.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 902g1098kcal191.6g0g36.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%564g733kcal16.9g11.3g73.3g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1489kcal9g13.5g157.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl45g397kcal0g0g45.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima338g1319kcal98.1g0g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g11402kcal776.2g143.2g841.2g109.4g
Valittu annoskoko4554g5701kcal388.1g71.6g420.6g54.7g
Annoskoko puolitettuna2277g2851kcal194.1g35.8g210.3g27.4g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937