Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g2249g4071kcal528.5g96.7g173.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl59g515kcal0g0g58.5g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Omena, keskikokoinen 200g900g306kcal1.8g63.9g2.7g16.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)25g69kcal2.3g4.5g4.7g0.1g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g900g315kcal0g32.4g0g0g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9108g11178kcal1092.4g507.6g482g54g
Valittu annoskoko4554g5589kcal546.2g253.8g241g27g
Annoskoko puolitettuna2277g2795kcal273.1g126.9g120.5g13.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700