Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 299g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 149g198kcal3.9g4.8g17.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g485kcal11.2g24g36.4g4.2g
Valittu annoskoko456g242kcal5.6g12g18.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna228g121kcal2.8g6g9.1g1.1g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021