Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 204g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g117g23kcal1.5g3.5g0.2g0g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Emmental, mustaleima12g48kcal3.4g0g3.7g0g
Herkkusieni säilyke 99g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana914g587kcal16.6g18.2g47.8g7.6g
Valittu annoskoko457g293kcal8.3g9.1g23.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna228g147kcal4.2g4.6g12g1.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087