Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g146g58kcal0.7g17.5g0.3g0g
Juuressose Pirkka 500g146g58kcal1g13g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g390kcal8.6g61.8g15.8g0g
Valittu annoskoko457g195kcal4.3g30.9g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna228g98kcal2.2g15.5g4g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522