Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 101g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Nauris 74g20kcal0.7g3.1g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 26g78kcal4.7g0.3g6.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g558kcal30.8g41g27.4g10.4g
Valittu annoskoko457g279kcal15.4g20.5g13.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna228g140kcal7.7g10.3g6.9g2.6g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713