Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g25g93kcal3.3g15.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g11269kcal813.6g307.2g714.4g94.2g
Valittu annoskoko4560g5634kcal406.8g153.6g357.2g47.1g
Annoskoko puolitettuna2280g2817kcal203.4g76.8g178.6g23.6g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773