Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g120g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Leivinjauhe30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g60g84kcal8.4g8.4g2g28.8g
Vehnänalkio 30g108kcal8.8g9.3g3g4.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2220g1243kcal188.7g111g4.4g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss600g205kcal6g24.6g4.8g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g8391kcal793.6g589.8g303.4g123.6g
Valittu annoskoko4560g4195kcal396.8g294.9g151.7g61.8g
Annoskoko puolitettuna2280g2098kcal198.4g147.5g75.9g30.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983