Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Ruokasooda 20g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g35328kcal425.6g4616.6g1659.8g102.2g
Valittu annoskoko4560g17664kcal212.8g2308.3g829.9g51.1g
Annoskoko puolitettuna2280g8832kcal106.4g1154.2g415g25.6g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465