Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g202g0.6g36g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g2400g3360kcal456g0g168g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g10607kcal1114.2g431.4g467.8g80.2g
Valittu annoskoko4560g5303kcal557.1g215.7g233.9g40.1g
Annoskoko puolitettuna2280g2652kcal278.6g107.9g117g20.1g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339