Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g898g2874kcal124g521g28.7g73.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1198g1533kcal179.6g0g107.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 524g222kcal51.4g2.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1497g494kcal49.4g73.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Oliiviöljy 75g662kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g12172kcal857.8g1210g461g153g
Valittu annoskoko4560g6086kcal428.9g605g230.5g76.5g
Annoskoko puolitettuna2280g3043kcal214.5g302.5g115.3g38.3g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754