Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green50g162kcal12g24.5g0.5g6g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.5g5.7kcal0.3g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g50g80kcal4g2.5g6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana914g703kcal35.2g66g29.6g17.4g
Valittu annoskoko457g351kcal17.6g33g14.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna229g176kcal8.8g16.5g7.4g4.4g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764