Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2369g3379kcal296.1g7.1g242.8g0g
Canderel makeutusjauhe72g276kcal2.1g66.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.4g0g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g266kcal13.3g7.9g15.6g21.8g
Kuohukerma,valio,2dl1436g4881kcal28.7g43.1g502.4g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g560g2906kcal40.3g186.4g222.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g23768kcal764.8g706.6g1966.2g44g
Valittu annoskoko4572g11884kcal382.4g353.3g983.1g22g
Annoskoko puolitettuna2286g5942kcal191.2g176.7g491.6g11g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580