Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 300g91kcal2.8g15.3g0.6g6g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Chili paprika punainen135g54kcal2.7g12.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g150g54kcal0.9g3.3g1.7g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g3002g1141kcal33g249.2g3g48g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)300g495kcal9g12g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g3893kcal104g597g116.4g118.8g
Valittu annoskoko4572g1947kcal52g298.5g58.2g59.4g
Annoskoko puolitettuna2286g973kcal26g149.3g29.1g29.7g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792