Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1186g2729kcal79.5g498.3g20.2g166.1g
Tonnikala vedessä 839g876kcal188.2g0g12.6g0g
Tomaatti 1498g341kcal8.4g51.7g4.5g21g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)419g1133kcal125.8g0g71.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 90g63kcal1.1g10.2g1.1g3.5g
Tilli, tuore 360g108kcal13.3g3.2g2.9g7.6g
Becel kevyt margariini 5g180g575kcal3.1g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g11648kcal838.8g1126.8g351g396.4g
Valittu annoskoko4572g5824kcal419.4g563.4g175.5g198.2g
Annoskoko puolitettuna2286g2912kcal209.7g281.7g87.8g99.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778