Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2798g4644kcal531.5g0g279.8g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.7g0g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g24.9g1g8.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 799g513kcal25.6g38.5g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 400g570kcal50g1.2g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g12604kcal1229.2g129.6g797g17.8g
Valittu annoskoko4576g6302kcal614.6g64.8g398.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna2288g3151kcal307.3g32.4g199.3g4.5g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689