Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 703g1003kcal87.8g2.1g72g0g
Sokeri 407g1653kcal0g406.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 415g1425kcal42.3g290.7g5g14.5g
Vispikerma Flora 20%799g1757kcal24g39.9g159.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki799g447kcal67.9g39.9g1.6g0g
Mansikka 639g297kcal3.2g53.7g1.3g12.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)799g479kcal4g103.8g4g16.8g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g14179kcal460g1886g487.2g87g
Valittu annoskoko4576g7089kcal230g943g243.6g43.5g
Annoskoko puolitettuna2288g3545kcal115g471.5g121.8g21.8g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653