Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio175g158kcal7.9g8.8g10.5g0g
Paprika vihreä 44g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sinappi 8.8g12kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g925kcal67g25g62g3.4g
Valittu annoskoko459g463kcal33.5g12.5g31g1.7g
Annoskoko puolitettuna229g231kcal16.8g6.3g15.5g0.9g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251