Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 88g116kcal2.3g2.8g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Kaurahiutale 18g66kcal2.5g10g1.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1367kcal118.4g36.6g82.2g6.2g
Valittu annoskoko459g683kcal59.2g18.3g41.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna229g342kcal29.6g9.2g20.6g1.6g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897