Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 219g151kcal11.1g20.5g0.9g6.8g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Cashewpähkinä 26g151kcal5.2g4.9g12.2g0.9g
Mineraalisuola keskiarvo 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1.8g6.8kcal0.9g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g786kcal35g54.6g44.2g16.2g
Valittu annoskoko459g393kcal17.5g27.3g22.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna229g196kcal8.8g13.7g11.1g4.1g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928