Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g428g578kcal72.8g9g29.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g10g37kcal2.3g0g3.2g0g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 6.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1447kcal150.2g18g89g0g
Valittu annoskoko458g724kcal75.1g9g44.5g0g
Annoskoko puolitettuna229g362kcal37.6g4.5g22.3g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679