Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal11g0g10.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g141g205kcal7.5g41g1g1.8g
Maito, Kevyt194g89kcal6.2g9.3g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1089kcal65g102.2g45.6g4.2g
Valittu annoskoko459g544kcal32.5g51.1g22.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna229g272kcal16.3g25.6g11.4g1.1g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040