Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g12615kcal1230.2g130g797.6g17.8g
Valittu annoskoko4580g6307kcal615.1g65g398.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna2290g3154kcal307.6g32.5g199.4g4.5g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689