Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3000g510kcal12g75g18g21g
Pekoni (Dulano)360g922kcal64.8g11.5g68.4g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g300g1170kcal87g4.5g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g6927kcal471.2g222.2g462.2g53.2g
Valittu annoskoko4584g3464kcal235.6g111.1g231.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna2292g1732kcal117.8g55.6g115.6g13.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882