Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1922g2499kcal403.6g0g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi53g148kcal4.8g3.7g12.2g0.1g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Vesi2403g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Voimariini normaalisuolainen24g173kcal0.2g0.2g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g5978kcal829g73.8g256.6g9g
Valittu annoskoko4584g2989kcal414.5g36.9g128.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna2292g1495kcal207.3g18.5g64.2g2.3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480