Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 1750g779kcal12.8g109.4g0g105g
Porkkanaraaste 200g1750g473kcal10.5g92.8g3.5g43.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1050g4095kcal0g1029g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g39g233kcal2.6g22.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9177g11158kcal51.8g2507.2g34g297.6g
Valittu annoskoko4589g5579kcal25.9g1253.6g17g148.8g
Annoskoko puolitettuna2294g2790kcal13g626.8g8.5g74.4g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669