Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%157g157kcal18.9g4.1g7.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Keittojuurekset, Rainbow75g19kcal0.7g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g633kcal46.4g74g17g4g
Valittu annoskoko459g317kcal23.2g37g8.5g2g
Annoskoko puolitettuna230g158kcal11.6g18.5g4.3g1g
Arvot/100g100g69kcal5.1g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645