Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 75g29kcal0.7g5.2g0.1g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g417kcal7.4g53.2g17.8g13.6g
Valittu annoskoko459g209kcal3.7g26.6g8.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna230g104kcal1.9g13.3g4.5g3.4g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190822