Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)45g38kcal0.4g1.6g3.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g158g27kcal2.5g3.5g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl225g68kcal10.4g4.3g0.7g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g364kcal27.6g22g17.2g8g
Valittu annoskoko459g182kcal13.8g11g8.6g4g
Annoskoko puolitettuna230g91kcal6.9g5.5g4.3g2g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207