BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)374g711kcal56.2g3g52.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka37g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1627kcal119g51.4g105.6g1g
Valittu annoskoko459g814kcal59.5g25.7g52.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna230g407kcal29.8g12.9g26.4g0.3g
Arvot/100g100g177kcal13g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811