TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1000g2770kcal110g510g29g28g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1600g4464kcal288g0g368g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Porkkana 216g71kcal1.3g12g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g276g55kcal1.7g10.5g0.8g16.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%436g1003kcal126.4g10.9g52.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g19807kcal1105g1173.8g1182.8g105g
Valittu annoskoko4592g9903kcal552.5g586.9g591.4g52.5g
Annoskoko puolitettuna2296g4952kcal276.3g293.5g295.7g26.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945