Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g913g3104kcal118.7g616.1g15.5g48.4g
Kurpitsansiemen, Risetti421g2376kcal75.8g176.9g151.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 281g1894kcal75.5g19.4g162.9g34.5g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g169g1095kcal25.3g25.3g109.5g0g
Hasselpähkinä 281g1809kcal39.6g9.5g171.3g49.1g
Pellavansiemen kokonainen 140g710kcal27.8g1.4g58.8g37.1g
Auringonkukansiemen 281g1668kcal64.6g35.4g139g16.9g
Vesi2106g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g25310kcal854.6g1768g1617.4g372g
Valittu annoskoko4592g12655kcal427.3g884g808.7g186g
Annoskoko puolitettuna2296g6328kcal213.7g442g404.4g93g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305