Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g721g433kcal10.8g93.7g0.7g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lohifileepalat (Findus)1202g1562kcal252.3g6g60.1g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g6370kcal560.2g328.6g309g31.8g
Valittu annoskoko4596g3185kcal280.1g164.3g154.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna2298g1592kcal140.1g82.2g77.3g8g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742