Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g56kcal5g2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko46g28kcal2.5g1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal1.3g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g61kcal5.4g2.2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303