Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Juusto, keskiarvo 3.6g13kcal0.9g0g1g0g
Maito,kevyt (valio) 100g11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 60% rasvaa 1.5g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g74kcal4.4g3.2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko46g37kcal2.2g1.6g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.1g0.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.5g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378