Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g8.1g7.7kcal0.6g1.2g0.1g0.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g8.1g8.1kcal0.6g1.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%7g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g49kcal2.8g6.2g1.4g2.6g
Valittu annoskoko46g24kcal1.4g3.1g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal0.7g1.6g0.4g0.7g
Arvot/100g100g53kcal3g6.7g1.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295