Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g13g21kcal2g0.1g1.5g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g91kcal4.6g7.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko46g45kcal2.3g3.7g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.2g1.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5g8.1g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857