Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.3g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike original, Felix0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g6.3g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g51kcal2g4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko46g26kcal1g2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.5g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g55kcal2.2g4.3g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030