Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g12g33kcal0.3g0.4g3.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.9g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g96kcal2g3.4g8.2g0g
Valittu annoskoko46g48kcal1g1.7g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal0.5g0.9g2.1g0g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.7g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112