Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g27g10kcal0.7g1g0g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g76kcal4.8g4.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko46g38kcal2.4g2.2g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.2g1.1g0.9g0.5g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.8g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493