Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g26kcal0.6g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko46g13kcal0.3g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g7kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181