Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g37kcal0.8g5.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko46g19kcal0.4g2.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.2g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal0.9g6.1g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625