Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g43kcal1.8g7g0.8g1.4g
Sokeri 16g63kcal0g15.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g376kcal5.8g47.6g17.8g2.8g
Valittu annoskoko46g188kcal2.9g23.8g8.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna23g94kcal1.5g11.9g4.5g0.7g
Arvot/100g100g407kcal6.3g51.5g19.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224