Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5g17kcal1.3g0g1.2g0g
Vehnälese 1.2g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g1.2g4.8kcal0.3g0.1g0.4g0.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.2g5kcal0.5g0.2g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.6g0.3kcal0g0g0g0.6g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g3.8g16kcal0.8g0.1g1.4g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g9g25kcal1.7g0.1g2g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g5.6g4.4kcal0g1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g206kcal13g7.2g13.4g3.4g
Valittu annoskoko46g103kcal6.5g3.6g6.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna23g52kcal3.3g1.8g3.4g0.9g
Arvot/100g100g223kcal14.1g7.8g14.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727