Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 18g10kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.2g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g150kcal9.2g5g10.6g0.2g
Valittu annoskoko46g75kcal4.6g2.5g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal2.3g1.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10g5.4g11.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023