Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl8.6g11kcal1.1g0g0.7g0g
Sokeri5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 13g5.1kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g167kcal4.8g20.8g6.2g1.2g
Valittu annoskoko46g83kcal2.4g10.4g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g42kcal1.2g5.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g180kcal5.2g22.5g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168