Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen27g77kcal3g13.3g1.9g0.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g9g37kcal0.5g0.4g3.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g10g38kcal1.5g0.3g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g304kcal10g28g18g1.6g
Valittu annoskoko46g152kcal5g14g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g76kcal2.5g7g4.5g0.4g
Arvot/100g100g328kcal10.8g30.2g19.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890