Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 13g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 22g50kcal2.8g0.2g4.4g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g161kcal6.2g2g14.2g1g
Valittu annoskoko46g80kcal3.1g1g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal1.6g0.5g3.6g0.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g2.2g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996